• Ka ardhur momenti të ecim me hapat e kohës...

  Alpha-School është një sistem i plotë menaxhimi për shkollën. I thjeshtë, intuitiv, "User friendly " . ERP Software për gjeneratën e ardhshme të institucioneve arsimore...

 • Të gjitha funksionet shkollore vetëm në një Software

  Me Alpha-School është e mundur të menaxhoni shkollën tuaj në 360°. Sistemi mundëson printim në kohë reale të çertifikatave, raporte notash, raporte mungesash, dëftesat sipas semestrave ,diplomat si dhe çertifikatat e maturës shtetërore..

 • Bëj një zgjedhje inteligjente!

  Me Alpha-School nuk nevojiten pajisje hardware , mund të përdoret edhe nga tableti ose telefoni juaj kudo që ndodheni ...

 • Riktheni buzëqeshjen në shkollën tuaj...

  Me komunikimin Web, E-mail, SMS dhe AlphaPost Shkolla informon në kohë reale Familjet mbi ecurinë e studentit duke ofruar Transparencë si dhe Informacione që ndikojnë pozitivisht në mbarëvajtjen mësimore.

Mire se erdhe ne Alpha-School

Grafikë Interaktive

Grafikë Interaktive
Alpha-School është realizuar duke marrë parasysh përdorimin nga përdorues të të gjitha niveleve dhe moshave. Kushdo me njohuritë më elementare kompjuterike mund të fillojë të përdorë Alpha-School pa asnjë vështirësi.

Përshtatje Sipas Kërkesave

What we do?

Ne e dimë se Shkollat janë të ndryshme nga njëra-tjetra, në sistemet e tyre Institucionale si edhe në proçeset dhe në organizimin e tyre. Alpha-School është projektuar në atë mënyrë që të përshtatet sipas të gjitha nevojave të çdo Institucioni në veçanti.

I Sigurt dhe i Besueshëm

What Is This?

Ju mund t'i besoni pa hezitimin më të vogël  Alpha-School në menaxhimin dhe ruajtjen e të dhënave. Alpha-School përmbush të gjitha standartet e sigurisë në Web. Tashmë janë mbi 70 mijë përdorues që i besojnë Alpha-School të dhënat e tyre.

 

Suport Maksimal

Clean & Modern Design

Ekipi Alpha-Soft është në dispozicion të klientit 24/7 për t'ju ndihmuar kur ju hasni një problem apo kur keni pyetje në lidhje me Alpha-School. Nëpërmjet asistencës me Ticket të integruar në sistem, lidhjeve remote, telefon ose në vend, ne jemi gjithnjë pranë klientit.

Gamë e Gjerë Modulesh

What we do?

Alpha-School ka module dhe funksione më shumë se çdo sistem tjetër në menaxhimin e shkollave dhe informimin e studentëve. Janë një sërë modulesh të disponueshëm për fleksibilitetin dhe thjeshtësinë  që duhet t'i ofrojë çdo përdoruesi dhë për të siguruar një menaxhim në 360°.

I Përshtatur sipas MASH

What Is This?

Alpha-School është i përshtatur sipas kërkesave dhe udhëzimeve MASH , duke bërë të mundur integrimin me të gjitha ciklet e studimeve nga Parashkollori deri në Gjimnaz.I përshtatshëm edhe për kurse ose shkolla profesionale. 

 

Shërbimi

Disa Shkolla