Asistenca


Asistenca

sampleimage_4.jpg


Asistenca me Ticket

Alpha-School , ka integruar në zonën e administratës Asistencën e dedikuar me Ticket ku mund të shkruani sa herë keni probleme ose dëshironi të informoheni mbi funksionet e sistemit.

Teleasistenca 

Alpha-School , ka integruar në zonën e administratës programin e Teleasistences ku me një klick mund të lidheni me një prej operatorëve dhe  ndërhyrja do të kryhet nga kompjuteri juaj me Desktop Remot.


Asistenca Telefonike

Në ç'do moment mund të kontaktoni me Alpha-Soft në numrat e kontaktit, dhe në raste të nevojshme stafi ynë vjen tek ju.