Ç'farë është Alpha School ?


Grafikë Interaktive
Alpha-School është një software (S.a.S) ose i njojtur si Web Aplication dhe bën pjesë në atë kategori programesh që ofrohen me anë të Internetit dhe duke shfrytëzuar teknologjitë më të avancuara të kohës.

Disa avantazhe në përdorimin e kësaj teknologjie janë:


 • Nuk kërkon instalim
 • Nuk kërkon pajisje ekstra si hardware , server etj
 • Mund të përdoret nga ç’do lloj pajisje (Pc,Mac,Linux,I-Phone,I-Pad) mjafton lidhja me internet
 • Mund të përdoret nga ç’do vend ku mund të ndodheni
 • Në rast dëmtimi të pajisjes tuaj mund ta ndërroni ose riparoni atë, pa më të voglin problem, sepse të gjitha të dhënat janë të shpëtuara në program.
 • Azhornimet e ndryshme si dhe funksionet e reja do ti gjeni në panelin e programit pa pasur nevojë të bëni azhornime manuale.
 • Asistenca kryhet në kohë reale online.


 • Nuk kërkon instalim dhe mund të përdoret me të gjithë sistemet operative.
 • Aktivizimi online në kohë reale vetem për 10 minuta. 
 • Grafikë moderne dhe intuitive për të thjeshtuar të gjitha proceset e menaxhimit
 • Supporti dhe asistenca 24/7 .Ticket, Tele-Asistencë, Telefon si dhe në vend.
 • Siguri maksimale në menaxhimin dhe transmetimin e të dhënave.
 • Web-Based Tecnology. E gjithë platforma ofrohet online, kudo që ndodheni!