I Besueshëm


Siguri maksimale me çertifikata SSL (Secure Sockets Layer)

Është pikërisht ajo që kishit kërkuar në një Software për Menaxhimin e Shkollës.
Gjithë domain-ët ose sub-domain-ët janë të pajisur me çertifikatë SSL.
Zona të dedikuara sipas rolit të gjthsecilit në sistem.
Fjalëkalime të sigurtë alpfanumerik mbi 8 karaktere të gjeneruar automatikisht nga sistemi.
Backup çdo 2 orë.
Shërbimi hosting i ofruar në servera të dedikuar me mbrojtje maksimale Firewall.

Ashtu si Sistemet Bankare , edhe Alpha-School përdor çertificata SSL (Secure Sockets Layer) për mbrojtjen dhe ruajtjen e të dhënave si dhe kriptimin e tyre gjatë ç’do komunikimi. Alpha SSL është çertifikuesi i kompanisë dhe në ç'do komunikim një çertifikatë SSL instalohet në kompjuterin tuaj duke rritur në mënyrën më absolute sigurinë.
Të gjitha shërbimet tona ofrohen në servera të dedikuar me konfigurim RAID dhe sisteme ushqimi të mbrojtur.
Serverat janë të markës Dell me proçesorë Xenon Quad,  E5-2609. 
Të gjitha të dhënat që ruhen në sistem janë të kriptuara dhe të lexueshme sipas liçensës përkatëse të gjithsecilit.
Të cilat janë të palexueshme dhe deshifrueshme nga asnjë sistem tjetër.